欢迎进入贵州职业教育专家——成才云教育
成才云教育 > 自学考试 > 自考资讯 >正文

2017年自考本科《英语》基础预测题及答案(1)

2017-09-25 15:12:34   来源:成才云教育 作者:

       下面是小编整理的2017年自考本科《英语》基础预测题及答案(1),更多自考资讯请关注贵州成才云教育

  一、选择题

        1、[填句补文]Once upon a time there was a rich village. The wealthiest of the villagers decided to hide a huge lump(堆) of gold to protect it from robbers. ____

  A、A poor old farmer decided to plow the field.

  B、When you are always ready to share your own things with others, you are doomed to benefit from it.

  C、And I will receive the honor with the fourth by giving it to the needy.

  D、So he buried it in a nearby rice field.

  正确答案:D

  2、[阅读选择]The riches of the sea yet to be developed by man‘s technology are impressive. Oil and gas explorations have existed for nearly thirty years. Valuable amounts of minerals such as iron, copper and so on exist on the ocean floor.

  According to the author, technology is important because ______.

  A、resources on land are running short in ten years

  B、man can use it to explore the deeper sea

  C、it is a lot of fun diving into the sea

  D、ancient people used it to explore the sea

  正确答案:B

 3、[阅读理解]My teacher once said to me, “If you don‘t quit, you will win”。 I have no desire to quit writing as I’m having too much fun. My thanks go to Associated Content and the Yahoo! Contributor Network for all my progress in writing! And to my fellow writers — thank you so much for your support and friendship. May we continue to support each other for many years to come!

  We can learn from the passage that _________.

  A、the author thinks writing on the Net is very easy

  B、the author has his first book published on the Net

  C、two years has passed since the author began writing

  D、the author is grateful for the content sites sincerely

  正确答案:D

  4、[阅读选择]In the next stage, from three to five years old, curiosity knows no bounds. Every type of suitable toy should be made available to the child, for trying out, experimenting and learning, for discovering his own particular ability. Bricks and jigsaws(七巧板) and construction toys; painting, scribbling(涂鸦) and making things; Sand and water play; toys for imaginative and pretending play; the first social games for learning to play and get on with others.

  We learn from the passage that a child has boundless curiosity______.

  A、when he is two.

  B、when he is around four.

  C、when he is six.

  D、when he is eight.

  正确答案:B

  详细信息可查阅 http://www.edu0851.com/

  咨询热线:189-8437-5562 张老师

  地址:贵阳市喷水池虹祥大厦8楼

相关推荐

  1. 成才云教育
  2. 项目服务
  3. 项目服务
  4. 商务合作

贵州成才云教育培训有限公司版权所有            投诉电话:0851-85752432       Copyright2009-2019All Rights Reserved 黔ICP备17001155号-2