欢迎进入——成才云教育
成才云教育 > 远程教育 > 网教复习 >正文

贵州网络教育专升本大学英语入学考试复习题5

2021-12-14 09:15:06   来源:成才云教育 作者:成才云教育

   贵州网络教育专升本大学英语入学考试复习题5

  1.It( )little how much I earn and what position I can take;the point is that I don’t like my work.

  A.takes

  B.depends

  C.matters

  D.remains

  [答案]:C

  2.After his third novel,his imagination seemed to( ).Therefore,he went to the Lake District and tried to draw some inspiration.

  A.go away

  B.come out

  C.dry up

  D.come up

  [答案]:C

  3.Residents protect themselves against sudden serious air pollution with masks and( )local governments to take action against the traditional burning of straw.

  A.blame

  B.recommend

  C.arrange

  D.force

  [答案]:B

  4.She ought to stop work;she has a headache because she( )too long.

  A.has been reading

  B.had been reading

  C.is reading

  D.reads

  [答案]:A

  5.( )in the famous company,I took pride in myself.

  A.When employed

  B.While employing

  C.Employ

  D.Employing

  [答案]:A

  6.He keeps on with physical training in winter( )cold it is.

  A.whatever

  B.no matter how

  C.whether or not

  D.although

  [答案]:B

  7.I wish( )to Stockholm.When I was in Sweden.I hear it's a beautiful city.

  A.I went

  B.I had gone

  C.I have gone

  D.having gone

  [答案]:B

  8.The article opens and closes with description of two new reports,each( )one major point in contrast with the other.

  A.makes

  B.made

  C.making

  D.is to make

  [答案]:C

  9.There was a knock at the door.It was the second time someone( )me that evening.

  A.had interrupted

  B.would have interrupted

  C.to have interrupted

  D.to interrupt

  [答案]:A

  10.( )adequate market investigations,the company doesn’s get the expected result from this new project.

  A.Having not made

  B.Having made

  C.Not having made

  D.Not making

  [答案]:C

  11.I hate to see papers( )in pencil.

  A.writing

  B.to write

  C.written

  D.write

  [答案]:C

  12.The( )are much stricter than before to ensure passenger safety,so the construction work for Titanic II must meet current regulations.

  A.qualifications

  B.preparations

  C.movements

  D.basements

  [答案]:A

  13.Rich single women often ask a future husband to work in their company for a while to see whether he will( ).

  A.fit in

  B.settle in

  C.give in

  D.break in

  [答案]:A

  14.The idea that the famous English trainer Li Yang should hold prejudice against women has never( )to me.

  A.happened

  B.realized

  C.occurred

  D.explain

  [答案]:C

  15.With the fast development of modern technology,it is no longer that hard to( )with modern trends.

  A.keep up

  B.keep on

  C.keep off

  D.keep away

  [答案]:A

  16.It costs a lot of money to replace the black boards with electronic white boards in the school.But it will surely( )in the long term.

  A.pay back

  B.pay up

  C.pay off

  D.pay for

  [答案]:C

  17.The proposal of which the majority of the citizens are( )was finally approved by the city government.

  A.in honor

  B.in case

  C.in charge

  D.in favor

  [答案]:D

  18.Hearing the news that their son was murdered abroad,the old couple couldn’t( )crying out in the public.

  A.stop

  B.resist

  C.keep

  D.control

  [答案]:B

  19.The minute I reached for the rabbit,it( )into a convenient hole.

  A.bumped

  B.broke

  C.burst

  D.dived

  [答案]:D

  20.A reporter( )himself as a waiter in order to investigate the terrible truth on the food in the restaurant.

  A.hided

  B.condemned

  C.classified

  D.disguised

  [答案]:D

题库小程序
【扫描上方二维码进入微信小程序,免费刷历年自考真题】

相关推荐

  1. 成才云教育
  2. 项目服务
  3. 项目服务
  4. 商务合作

贵州成才云教育培训有限公司版权所有            投诉电话:0851-85213313       Copyright2009-2019All Rights Reserved 黔ICP备17001155号-2